Greenpeace: vasúttal kapcsolatos dolgok (fórum)

Szeretettel köszöntelek a A Greenpeace Támogatói közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Kis türelmet...

Bejelentkezés

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

vasúttal kapcsolatos dolgok

Ezt a témát Tömöri Balázs indította 16 éve

Egy fontos Autómentesnapi eseményre hívnám fel a figyelmeteket (lásd alább)! Sajnos azt hallom, hogy Szombathely és Kőszeg között is fel akarják számolni a vasúti összeköttetést - annak ellenére, hogy az a vonal Ausztria  irányába is bővíthető lenne, és ma is jelentős a forgalma. Vegyél részt a rendezvényen, vonatozz a vonatért! Jó volna, ha egy résztvevő be tudna számolni róla nekünk - akár fotók, akár betűk formájában!Túra az 1896-ban átadott millenniumi vasútvonal megmaradásáért! VII. túranap 2007. szeptember 29. (szombat)Immáron hetedik alkalommal szervezünk gyalogos túrát a 11-es számú (Győr-Cuha-völgy-Zirc-Veszprém) vasútvonal megszüntetése ellen tiltakozva, hiszen a vasútvonal sorsa még mindig bizonytalan. Kiránduljunk együtt, és mentsük meg a Cuha-völgyi vasutat a bezárástól! Találkozás: Porva-Csesznek vasútállomáson 8. 30 -9. 30 között Győrből 6.58-kor, Veszprémből 8.09-kor indul a vonat. A Veszprémből induló vonatnak közvetlen csatlakozása van Budapest-Székesfehérvár felől. A gyorsvonat Budapest-Déli pályaudvarról 6.00-kor indul. Túra részvételi feltételei: előzetes jelentkezés és támogatói jegy: 300 Ft/fő, ami tartalmaz: egy darab emlékkitűzőt, egy vasúti jegyet, amelyet a kimutatható személyforgalom növekedés érdekében a szervezők váltottak meg Zirc állomáson, és a túrára készített emlékbélyegző lenyomatát és egy emléklapot. Minden résztvevő, aki a támogatói jegyet megvásárolja, hozzájárul a vasútvonal fenntartásához! Biztosított és ajánlott útvonalak: Biztosított útvonal (túravezetőink által): Porva-Csesznek vasútálllomás > Cuha-völgy > Vinye vasúti megállóhely. Túratáv: 6 km, kellemes séta minden korosztálynak. Ajánlott útvonal még: Porva-Csesznek vasútállomás> Zörög-hegy> Csesznek vára> Vinye vasúti megállóhely. Túratáv: 15 km, látványos túraútvonal! A túrán, 18 éven aluliak csak szülői felügyelettel vehetnek részt! A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt!Előzetes jelentkezés szükséges!   Jelentkezés és információ: Mészáros András 06 (20) 471-4056, Gyenes Viktor 06 (30) 466-7555 (kizárólag munkanapokon 15. 00 -19. 00)   E-mail: meszarosandras@invitel.hu             gyenesviktor@freemail.hu

Hozzászólások eddig: 0